Projektleder & ansvarlig for Ramadankurven

Tubay Kütük, projekleder og ansvarlig

Mail: ramadankurven@dmaid.dk
 
Tubay Kütük, lederteam

Tubay Kütük har været med i en del projekter som frivillig hos DM Aid og har også erfaring med projekter  i andet regi. Tubay er projektleder i Ramadankurven 2019.

Derudover består Ramadankurv-teamet af 4 frivillige: Hassan Bintos, Ahmed Zobair Mohebi, Tülay Kütük & Donya Barakzai – sammen forsøger teamet at indhente den forventede målsætning for indsamlingen, ved at bidrage, indsamle og donere til de mennesker som kan få glæde af den hjælp de har behov for. 

Danish Muslim Aid 

Særlig tak til Danish Muslim Aid, som  er grundlægger for  Ramadankurven. Danish Muslim Aid er Danmarks største nødhjælpsorganisation  etableret og drevet af muslimer.

Danish Muslim Aid er en non-politiske nødhjælpsorganisation , og hjælper alle som har behov for hjælp. Vi arbejder med en række indsatsområder i 18 lande i Afrika, Mellemøsten og Asien.

Vores største område og hovedtema for 2012 er sponsorering af forældreløse børn.

Vi har lige nu omkring 600 børn i en række lande, som får deres månedlige sponsorstøtte gennem DM-Aid. Foruden de forældreløse børn arbejder vi med forskellige udviklingsprojekter såsom mikrofinansiering, vandprojekter, træplantning, en gedebank og andet. Endelig arbejder vi naturligvis også med katastrofehjælp i det omfang, vi har midler til det.

I 2013 lavede vi det første faste tiltag herhjemme i DK, nemlig Ramadankurven, som er en støtte til de værdige trængende enlige og familier som har svært ved at få dagligdagen til at hænge sammen økonomisk.

Blågårdsgade 51, 2200 København N.
Tlf.: 35360833 (telefontid 9-17)
Mail: mail@dmaid.dk  
Web: www.dmaid.dk